Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

acrs epiloges xrwmatwnΗ επιλογή του σωστού χρώματος για το χώρο πρέπει να είναι αποτέλεσμα επίπονης έρευνας και σωστής εκτίμησης του χώρου. Όπως είναι γνωστό υπάρχουν χρώματα που «μικραίνουν» το χώρο σας και χρώματα που δίνουν την ψευδαίσθηση του ευρύχωρου. Τα ανοιχτά χρώματα στους τοίχους δίνουν αυτή την αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου ενώ τα σκούρα και τα έντονα χρώματα παρότι είναι εντυπωσιακά, «μαρκάρουν» το χώρο σας περιορίζοντας τον στις πραγματικές του διαστάσεις.

Τα χρώματα τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι διαχρονικά και θα αποτελούν πάντα τάση στην εσωτερική διακόσμηση είναι το μπεζ, το λευκό και το ανοιχτό γκρι. Με τα χρώματα αυτά μπορείτε να παίξετε άφοβα και να δημιουργήσετε υπέροχους και πρωτότυπους συνδυασμούς ανάλογα με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες που σας χαρακτηρίζουν.

Το μπεζ είναι ένα ουδέτερο χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα έπιπλά σας. Προσδίδει κύρος και μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με γήινες αποχρώσεις. Το λευκό είναι ένα βασικό χρώμα το οποίο έχει ταυτιστεί με τη μίνιμαλ διακόσμηση. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να εφαρμοστεί παντού καθιστώντας το χώρο σας λιτό και πολυτελές.

Το ανοιχτό γκρι από την άλλη είναι το χρώμα που συνδυάζει την κομψότητα με το μοντέρνο. Είναι ένα χρώμα που προτιμάται από πολύ κόσμο για τον επιπρόσθετο λόγο ότι δεν λερώνονται εύκολα οι τοίχοι. Όποιο χρώμα και να διαλέξετε, το συνεργείο μας είναι σε θέση να μετατρέψει ριζικά το χώρο σας και να σας προσφέρει ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον.

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…