Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

styretics3Η μόνωση της ταράτσας είναι κομβικής σημασίας για να μειώσουμε τις θερμικές απώλειες. Ιδανική μόνωση προσφέρει το επονομαζόμενο ‘’παθητικό σπίτι’’ καθώς επιτυγχάνει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Παθητικό είναι το σπίτι το οποίο έχει μονωθεί περιμετρικά (εξωτερική θερμομόνωση στους τοίχους και θερμομόνωση της ταράτσας) και έχουν τοποθετηθεί ενεργειακά κουφώματα τα οποία το σφραγίζουν αεροστεγώς με αποτέλεσμα την μέγιστη θερμική απόδοση.

Η θερμομόνωση της ταράτσας είναι το βασικότερο βήμα για να αποκτήσετε ένα σπίτι με καλή μόνωση και να αποφύγετε την ενεργειακή σπατάλη.

Ιδανική είναι η χρήση θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης πολυστερίνης ή DOW τα οποία σε συνδυασμό με ασφαλτόπανα και κονιάματα προσφέρουν μια άριστη θερμομόνωση και υγρομόνωση της ταράτσας σας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η μόνωση της ταράτσας ποικίλει και εξαρτάται άμεσα από την κλιματική ζώνη που βρίσκεται το κτίριο, την παλαιότητα του κτιρίου, την ύπαρξη ή μη υφιστάμενης μόνωσης καθώς και τη χρήση της ταράτσας.

Συνοψίζοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι με την θερμομόνωση όχι μόνο βελτιώνεται και ‘’θωρακίζεται’’ η ταράτσα σας από τις περιβαλλοντικές αλλαγές αλλά επιπλέον εξοικονομείται άμεσα θερμική ενέργεια και χρήματα.

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…