Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

IMG 1186 900x525Το σύστημα της πατητής τσιμεντοκονίας σας προσφέρει μεγάλη αρχιτεκτονική ελευθερία και αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμείτε να ανακαινίσετε το χώρο σας με λίγα χρήματα. Η εύκολη εφαρμογή της σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής που προσφέρει την καθιστούν μια value for money επιλογή. Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας μπορεί να γίνει στην προϋφιστάμενη επιφάνεια ώστε να μην περιοστεί ο ωφέλιμος χώρος. Είθισται να εφαρμόζεται σε μπάνια, κουζίνες, τοίχους, δάπεδα, σκάλες αλλά και σε έπιπλα όπως π.χ. το τραπέζι στην τραπεζαρία. Η τεχνική αυτή λόγω των υψηλών αντοχών σε φθορές συνίσταται για την επικάλυψη δαπέδων με αποτέλεσμα ένα λείο δάπεδο, με καλή βατότητα και μοντέρνα όψη.

Με την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας στους τοίχους έχετε ένα εντυπωσιακό και διαχρονικό αποτέλεσμα καθώς το χρώμα δεν αλλοιώνεται στο χρόνο. Μπορείτε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας απλά με την εφαρμογή του συστήματος αυτού είτε μεμονωμένα στο δάπεδο και στους τοίχους είτε σε όλο το μπάνιο συνδυάζοντας την και με άλλα υλικά όπως το μάρμαρο ή το ξύλο.

Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα της κουζίνας σας εφαρμόζοντας την πατητή τσιμεντοκονία στον πάγκο και στον νεροχύτη. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας για αυτό αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργείστε πρωτότυπους και ξεχωριστούς χώρους.

Προτιμάται κυρίως για την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων όπως ανακαίνιση γραφείων, ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Ωστόσο, εμφανίζει αυξανόμενη ζήτηση και στην ανακαίνιση των κατοικιών.

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…