Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

IMG 1610 900x525Σύμφωνα με έρευνα, τα κτήρια ευθύνονται για το 40% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτός είναι και ο λόγος που η Οδηγία 2010/31 της Ευρωπαϊκής Ένωσης έθεσε ως στόχο την πολύ υψηλή απόδοση των κτηρίων ώστε βραχυπρόθεσμα να έχουν μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Οι εθνικές νομοθεσίες πρέπει να λάβουν τα αντίστοιχα μέτρα για την υλοποίηση της οδηγίας με την οποία θεσπίζονται ελάχιστες απαιτήσεις βάσει των κλιματολογικών και τοπικών συνθηκών.

Γίνεται ευλόγως αντιληπτό ότι η θερμοπρόσοψη ή αλλιώς εξωτερική θερμομόνωση δεν είναι πολυτέλεια αλλά βασική παράμετρος ενός σύγχρονου σπιτιού. Λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και της υγρασίας η απώλεια ενέργειας αποτελεί σύνηθες φαινόμενο με απότοκο όχι μόνο την οικονομική σπατάλη αλλά και τη δυσφορία των διαβιούντων.

Η εξωτερική θερμομόνωση έχει πρωτεύων ρόλο στην εξοικονόμηση της ενέργειας. Αποτελεί μια πολύ ικανοποιητική και αποτελεσματική λύση για ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς αυξομειώσεις στην θερμοκρασία.
Χειμώνα, καλοκαίρι το κτήριο είναι προστατευμένο από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας χωρίς να επηρεάζεται ούτε το εσωτερικό του σπιτιού αλλά ούτε οι εξωτερικές επιφάνειες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην εσωτερική θερμομόνωση τοιχοποιίας ή στην θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Το συνεργείο μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας να σας δώσει λύσεις και να φέρει σε πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες.

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…