Скачать шаблон Joomla с JooMix.org

FullSizeRender 15

Η γυψοσανίδα είναι ένα δομικό υλικό με μικρό βάρος, μεγάλη ελαστικότητα και μεγάλη μηχανική αντοχή. Αποτελεί όμως και κορυφαίο διακοσμητικό στοιχείο καθώς χρησιμοποιείται εκτεταμένα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Προτιμάται ευρέως διότι προσφέρει ελευθερία στον σχεδιασμό, ηχομόνωση, αντισεισμική προστασία, γρήγορη και καθαρή τοποθέτηση.

Υπάρχουν τέσσερα είδη γυψοσανίδας. Η στάνταρντ η οποία χρησιμοποιείται για την κατασκευή ψευδοροφών και διαχωριστικών τοίχων. Η πυράντοχη η οποία χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη αντοχή στη φωτιά. Η ανθυγρή η οποία χρησιμοποιείται σε χώρους υψηλής υγρασίας. Τέλος, η ανθυγροπυράντοχη η οποία προσφέρει αυξημένη παθητική πυροπροστασία και αντοχή στην υγρασία. Οι κατασκευές από γυψοσανίδα μπορούν να αλλάξουν και να αναβαθμίσουν αισθητά το χώρο σας. 

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η γυψοσανίδα χρησιμοποιείται σε όλους τους χώρους και με ποικίλους τρόπους π.χ. ψευδοροφές με γυψοσανίδα, ειδικές κατασκευές ή αναπαλαιώσεις με γυψοσανίδα κ.α. Συγκεκριμένα, η κατασκευή ψευδοροφής σε συνδυασμό με την τοποθέτηση κρυφού φωτισμού αναμορφώνει ριζικά το χώρο σας. 

Ο χώρος σας φαίνεται μεγαλύτερος και μοντέρνα διακοσμημένος. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα της γυψοσανίδας είναι ότι χρησιμοποιείται για την οριοθέτηση του χώρου σας. Ενιαίοι χώροι μπορούν να διαχωρισθούν με αποτέλεσμα τη δημιουργία μικρότερων ξεχωριστών περιοχών προσφέροντας έτσι ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τολμήστε οικονομικές και γρήγορες αλλαγές στο χώρο σας με τη χρήση της γυψοσανίδας.

Τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν και θα αλλάξουν όχι μόνο το χώρο σας αλλά και τη διάθεσή σας.

Top
Скачать шаблон Joomla с JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…